26 september 2021

Mijn Rookmelder

En nog een WordPress site

Licht-koepels.be heeft ons geholpen

1 min read

Voor enkele weken geleden ben ik terecht gekomen op de website van Licht-koepels.be. Wij waren namelijk opzoek naar een manier om onze garage meer licht te geven. Het belangrijkste wat wij wilde zien was het feit dat wij konden besparen op de energienota. Deze is voor ons de laatste tijd nogal prijzig en daar baalde ik wel van. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te kijken naar de mogelijkheden hiervoor. Al snel kwam ik op de bovenstaande website terecht. Daar zag ik geweldige lichtkoepels van goede kwaliteit! Ook in de prijzen scheelt het onwijs met wat ik elders heb gezien.

Na enige tijd te hebben getwijfeld was het voor mij duidelijk dat je met een koepel enorm veel kunt bereiken. De verlichting hoeft niet meer aan en bovendien is natuurlijk lichtinval erg aangenaam.

Geholpen dankzij Licht-koepels.be

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om weer terug te keren naar de bovenstaande website. De bestelling moest en zal ik plaatsen bij dit bedrijf. Dit heb ik uiteraard ook gedaan en binnen een paar tellen was het geregeld. Uiteraard nog even de dagen tellen alvorens zij de bestelling komen leveren. Gelukkig hoefde ik mij hier geen zorgen voor te maken. Nog geen zes dagen later stonden zij met onze geweldige lichtkoepel gereed voor de deur. Dat de kwaliteit naar behoren is wist ik al wel, maar dit is alsnog boven mijn verwachting!